Actueel


Op 12 juni 2015 gaf het Trio Quodlibet een concert in de galerie KunstPlus in Oude-Tonge. Gespeeld werden werken geïnspireerd op muziek van Bach, Handel en Abba. Het trio bestaat uit Nelleke Tegelaar, viool, Jet Cornelis, fagot en Hans van der Wulp, viool.
Quodlibet_120615
Van maart 2015 tot september 2016 werkte ik  samen met Titiana Poort aan een klassiek radioprogramma op de lokale zender RTV Slogo. De techniek werd verzorgd door Johan Kolff, die helaas is overleden. Wij zijn hem dankbaar voor alle moeite en inzet. Inmiddels is hij vervangen door Simon Voortman. Op deze opname ziet u de medewerkers, met Johan Kolff,  in de studio.

Radiostudio_180615

Op 10 januari 2016 gaf het Cui Orkest onder leiding van Arie Stolk met solistische medewerking van de sopraan Graziella Frerichs een concert in de Dorpskerk in Hoogvliet. Uitgevoerd werd onder andere Lied und Czardas van Franz Léhar.

Grazi_Czardas_021

Inmiddels heeft het Trio Quodlibet enkele optredens verzorgd in het kader van de metrumsessies van KunstPlus. Geïnspireerd door gedichten van de Reizende Dichters werd muziek gemaakt in het Inspiratiecentrum Ouddorp, de Elisabethhoeve in Melissant en de Toren van Goedereede. Op 10 september 2016 volgde een vierde optreden in dit verband in Proeverij 13 in Ooltgensplaat. De muziek is geïnspireerd op Bach, Goldberg, en diverse salonstukjes.